top of page

ARKITEKTUR

Välkommen till ARKITEKT MORA! Vi är din Arkitekt i Mora.

Har du ett projekt eller en idé som du vill förverkliga?

Våra tjänster är skräddarsydda för att möta varje klients specifika behov.

Sedan vi grundade företaget ARKITEKT MORA har vi erbjudit en olika arkitekttjänster, som exempelvis bygglovsritningar och bygghandlingar. 

 

Byggnader i samhällen måste planeras på ett sätt som gör att människor trivs och mår bra i att vistas i dem. De skall vara hälsosamma och upplevas som trygga och vackra, därför måste man i planeringen ta hänsyn till rätt materialval. Även olika åldersgrupper kan ha olika prioriteringar. Den bästa sociala hållbarheten uppnås om man lyckas tillgodose allas behov så gott som möjligt, så att människor i olika åldrar, från olika kulturer och med olika livssituationer kan trivas i samma område.
 

Det finns många möjligheter att förbättra byggandet både klimatmässigt, ekonomiskt och socialt. Vårt jobb är att med vår arkitektur kunna ta hänsyn till så många av dem aspekterna som möjligt.

I Mora och alla kommuner runt om i landet erbjuder vi våra tjänster för arkitektur och design. Här vänder vi oss till privatkunder, villaägare och byggföretag som behöver hjälp med arkitektritningar. Att välja en bra Arkitekt kan spara tid både tid och pengar i framtiden. 

Med vår arkitektur kan du förändra din livsglädje. Du kan förverkliga dina drömmar. Vi låter dig som kund bestämma över din egen design och känna att det är du själv som har ritat ditt framtida byggnadsprojekt

 

 Söker du efter en Arkitekt i Mora eller Dalarna, då har du hittat rätt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er. 

bottom of page