top of page

ARKITEKT MORA

ARKITEKT MORA är en arkitektbyrå i Mora. Vi hjälper dig med arkitektritningar till nybyggnationer, ombyggnationer och tillbyggnader. Vi erbjuder tjänster inom inredningsarkitektur och husarkitektur. Vi är präglade av Moras och Dalarnas landskap och medverkar i byggnadsprojekt runt om i landet. 


Vi är en grupp av arkitekter och ingenjörer med olika bakgrunder som tillsammans arbetar för att hjälpa kunden med vinnande lösningar på utformning och arkitektur. Det lokala byggandet i Mora och Dalarna engagerar oss djupt och vi vill därmed bidra med våra kunskaper till beställare och entreprenörer inom byggnadsbranschen. Vår vision är att skapa hållbar arkitektur som glädjer människor och förbättrar samhällsbyggandet runt om i landet. 


Vi arbetar med digitala verktyg inom byggnadsbranschen som möjliggör en effektivare projektering. BIM (Byggnadsinformationsmodellering)  är ett digitalt hjälpmedel som används som en modern arbetsmetod i att arbeta med hållbar arkitektur. Med hjälp av BIM-modellering kan man spara både tid, pengar och material i byggnadsbranschen. 

Varför ska du välja oss?

Vi har en bred erfarenhet inom arkitektur och bygglov och kan därmed projektera prisvärda bygglovsritningar för dig som vill ha hjälp med ditt bygglov. Vi har en stor arbetsmoral och är kreativa i vårt arbete. Vi arbetar tillsammans med Bygglovskonsulter. som är experter på bygglovsritningar.

bottom of page